TECHTech&ITTelefoane

Zvon: Am aflat prețurile (și numele) pentru noile modele iPhone Xs

O știre de pe Macerkpof citează surse care pretind că cunosc prețurile pentru viitoarea gamă de dispozitive iPhone. Aceasta se pare că vor purta numele de iPhone Xs și Xs Max.

Probabil Max, deoarece are un x în nume, iar un cuvânt cu x vinde mai bine decât unul fără, cum ar fi Plus. Revenind la prețuri, de obicei zvonurile despre prețuri sunt suspicioase, deci luați asta în considerare. Site-ul raportează totuși că aceleași surse au raportat corect și în trecut.

Sursa afișează prețurile în euro. Probabil va fi la același preț în dolari, sau poate nu. Dar din moment ce noi suntem situați în Europa, prețul exprimat în euro ne convine de minune.

Acestea sunt preturile afișate de Macerkopf:

  • LCD ‘iPhone 9’: 799 euro
  • iPhone Xs: 909 euro
  • iPhone Xs Max: 1149 euro

Nimeni nu se va plânge, desigur, dacă vor fi mai ieftine totuși.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button