MORE

ZUK Z2 a adunat 6 milioane de inregistrari!

ZUK Z2 a devenit oficial in China saptamana aceasta, iar pe data de 7 Iunie acesta va fi disponibil la rafturi. Intre timp telefonul a depasit peste 6 milioane de inregistrari.

zuk z2 3

Desi suma pare impresionanta, trebuie sa tinem cont ca inregistrarea nu este aclasi lucru cu precomanda, asadar exista sanse ca unii utilizatori sa nu mai cumpere acest telefon. Telefonul vine echiapt cu Snapdragon 820, un ecran de 5 inch full HD, 4GB RAM, 64GB pentru stocare, o camera de 13MP si o baterie de 3500mAh. Pretul telefonului este de 275$, asadar OnePlus are concurenta mare la acest capitol.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button