MORE

ZUK Z1 Sandalwood este un Z1 premium cu spate din lemn

ZUK Z1 Sandalwood este o varianta interesanta a telefonului care are un spate din lemn. Telefonul cu design premium are un pret de 250$.

zuk z1

Ca si specificatii acesta vine echipat cu un procesor Snapdragon 801, un ecran Full-HD de 5.5 inch, 4GB RAM, 64GB pentru stocare, o camera de 13MP si o baterie de 4100mAh. Sistemul de operare este Android 6.0.1 cu interfata ZUI 1.6. Telefonul poate fi achizitionat de pe siteul oficial ZUK. Primii 50 de cumparatori primesc bonus o pereche de casti Skullcandy iar urmatorii 50 primesc bonus un spate din piele naturala.

[Sursa]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button