MORE

ZTE Zmax Pro va avea un ecran de 6 inch si cititor de amprente

Conform unui nou raport, ZTE va actualiza seria Zmax cu un nou telefon. ZTE Zmax Pro va fi echipat cu un procesor Snapdragon 617 si un ecran de 6 inch Full HD.

zte zemax pro

ZTE Zmax 2 va avea o capacitate RAM de 2GB iar pentru stocare va avea 32GB. Camera va avea un senzor de 13MP, iar sistemul de operare va fi Android 6. Ambele modele vor fi echipat si cu un cititor de amprente. Pretul nu se cunoaste momentan, dar estimam ca va fi in jurul sumei de 200 de dolari, pentru modelul Pro, daca ne uitam la configuratie. Ultimul telefon din aceasta seria a fost lansat in 2014 pentru T-Mobile, si in 2015 pentru At&T.

[Sursa]

 

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button