MORE

ZTE propune un proiector tableta

Cu toate ca Lenovo ne-a luat ochii cu Lenovo Yoga TAB 3 Pro, propunand un mariaj excelent intre o tableta si un proiector, ZTE revizuiesc felul in care vedem un proiector, acestia prezentand un proiector tableta, care vine printre altele si cu un sistem de operare Android.

Cu ocazia MWC 2016 ZTE ne prezinta proiectorul-tableta Spro Plus si par sa fi investit ceva bani in dezvoltarea acestei tablete, avand in vedere ca ofera un proiector de 500 de lumeni si un ecran de 8.4 inci AMOLED, un procesor  Snapdragon 801 processor, 128 GB stocare interna si poate oferi o imagine proiectata de 80 de inci, ceea ce este destul de impresionant pentru caroseria pe care o are.

Spro Plus, cu toate ca pare sa nu aiba un segment de piata, si-l va gasii destul de repede in piata business, unde astfel de dispozitive sunt extrem de utile, mai ales cand doresti sa prezinti ceva, un proiector este ideal.

Pe langa asta vine si cu o camera USB optionala, ZTE fiind totusi zgarciti cand vine vorba de pretul tabletei. Chiar si asa, pare ZTE sa doreasca o felie mai mare din afacerea Cisco cu Spro Plus? Daca ofera un pret competitiv este foarte posibil. Totul depinde de pret, pentru ca daca acesta este sub 399 de dolari… cine stie, poate chiar si pentru publicul larg.

[businesswire.com]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button