Telefoane

ZTE pregătește un telefon cu „ecran flexibil”

Chiar dacă momentan la modă este ecranul care acoperă cea mai mare parte din partea frontală a telefonului, ce te faci când vrei mai mult ecran și nu mai ai spațiu? Adaugi încă un ecran separat!

ZTE va dezvălui pe 17 octombrie un nou telefon, ca cel din imaginea de mai sus, cu două ecrane. Unul principal și unul atașat cu o balama de corpul telefonului, ce poate fi rabatat pentru a forma un singur ecran. Din imagine, nu pare a fi unul tocmai cursiv, fiind o separare clară între cele două. Nici nu este vorba de un ecran cu adevărat flexibil, din moment ce nici unul dintre ele nu pare de parcă poate fi fizic îndoit.

Totuși, cumulativ vor avea o diagonală de 6.8 inch, ecranele au individual rezoluția de 1920×1080, așa că puse la un loc vor avea 1920×1080. Nu tocmai o rezoluție grozavă pentru conținutul media contemporan, dar ecranul ar fi util la aplicații de productivitate. Intenția chiar pare a fi cea de-a permite telefonului să fie folosit pentru a înlocui dispozitive mai mari, nu doar tablete ci și laptop-uri. Deși cum va face asta fără o tastatură este momentan cam neclar.

Acest telefon poartă deocamdată numele de cod ZTE Axon Multy, urmând ca varianta finală să aibă o altă denumire, probabil Axon M. Nu sunt cunoscute alte detalii despre acest telefon deocamdată, cum ar fi prețul. Data de lansare ar fi programată pentru finalul acestui an.

[Android Authority]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button