Știri ITTECHTelefoane

ZTE Iceberg: Ce-i mai tare decât un breton la telefon? Două bretoane!

Ok, ceea ce urmează să aflați nu s-a scurs pe Internet așa cum se întâmplă în mod obișnuit mod cu noile modele de telefoane, dar este cu siguranță cel puțin interesant. Poze cu un nou smartphone inovator ZTE au ajuns la World Design Guide sub forma unei înscrieri într-o competiție pentru titlul de cel mai bun design. iF World Design a fost înființată de germani care au acordat de-a lungul timpului premii pentru concepte industriale excepționale în ceea ce privește estetica, ergonomia și eficiența. ZTE a introdus în competiție un smartphone numit Iceberg pentru a câștiga un premiu la categoria „Produs”.

În timp ce toată lumea continuă să se certe dacă prezența unui breton pe display-ul telefonului este o alegere de design funcțională sau un defect estetic, ZTE a dus lucrurile și mai departe, și a făcut un smartphone cu două inserții pe ecran. În loc să se întrebe cum să facă un smartphone cu un ecran complet, ZTE a mai introdus o inserție în partea inferioară, pentru a menține simetria estetică. ZTE a reușit chiar și să îngrămădească câte un difuzor frontal sub fiecare „breton”.

ZTE Iceberg folosește o tehnică de conectare din sticlă fără sudare pentru a combina două bucăți de sticlă sub forma unui singur corp, ceea ce face ca telefonul să semene cu un fragment de gheață. Cele patru colțuri ale telefonului sunt transparente pentru a arăta frumusețea esențială a materialului din sticlă. Efectul este unul frumos și misterios.

De asemenea, modelul vine la pachet și cu funcția de wireless charging.

În ceea ce privește disponibilitatea sa, ZTE Iceberg se va lansa „după 2018”, dacă e să ne luăm după datele de la înscrierea în concurs. Timpul de dezvoltare a fost între 13 și 24 de luni, iar telefonul este destinat lansării pe piețele asiatice, europene și nord-americane.

Vom aștepta în continuare mai multe detalii despre ZTE Iceberg, și vă vom informa pe măsură ce acestea vor fi disponibile. În înregistrare nu sunt enumerate specificații sau dimensiuni. Consultați link-ul de mai jos pentru a vedea înscrierea celor de la ZTE în competiția de design.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pingback: ZTE Iceberg: Ce-i mai tare decât un breton la telefon? Două bretoane! - Stiri online - Cele mai noi stiri | Sursedestiri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button