MORE

ZTE Blade S7 a fost lansat

Fanii telefoanelor mobile cu mai mult RAM ca majoritatea PC-urilor vandute in anul 2008 se pot bucura de lansarea unui nou model de la ZTE, si anume Blade S7.

Acesta este succesorul lui Blade S6, lansat la inceputul anului, si nu schimba chiar complet reteta. Mai exact, Blade S7 foloseste exact acelasi procesor Qualcomm Snapdragon 615, are aceeasi camera principala de 13 megapixeli, si aceeasi diagonala, dar de aici lucrurile se schimba.

Blade S7 are un ecran cu o diagonala de 5 inch, insa unul care suporta rezolutia 1920×1080, fata de simplul 1280×720 al predecesorului sau. Dispozitivul vine cu 3GB de memorie RAM in loc de 2GB, ceea ce inseamna ca veti putea sa folositi mai multe aplicatii simultan, sau sa deschideti mai multe taburi in browser. Spatiul de stocare a fost dublat, fiind acum de 32GB  si o baterie de 2500mAh, cu 100mAh mai mult fata de Blade S6. Bateria poate fi demontata.

Pretul acestui dispozitiv este de aproximativ 280 de dolari, ceva mai mare ca modelul anterior.  Blade S7 nu este tocmai o revelatie, in special pentru ca foloseste exact acelasi chipset. Asta inseamna ca nu va oferi un spor de performanta sesizabil fata de Blade S6, dar din moment ce are mai multa memorie si suport pentru o rezolutie superioara, ZTE Blade S7 nu poate fi numit tocmai lipsit de rost.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button