Telefoane

ZTE Axon M, telefonul cu două ecrane, a fost anunțat

Axon M, telefonul cu două ecrane făcut de ZTE, a fost dezvăluit în mod oficial.

Telefonul are două ecrane de 5.2 inch, de rezoluția 1080p, care pot fi puse unul lungă celălalt pentru a extinde o imagine, de parcă ar fi o tabletă. Dar mai oferă și o varietate de alte opțiuni. Folosind funcția de split-screen integrată în ultimele variante de Android, telefonul poate rula aplicații independente pe fiecare ecran. Alternativ, poate să afișeze aceeași imagine pe ambele ecrane, permițând vizionarea la un loc a unui singur lucru de către două persoane care se uită din unghiuri diferite la cele două ecrane.

În ceea ce privește hardware-ul, telefonul se folosește de un Snapdragon 821, de 4GB de memorie RAM și 64 GB de stocare. Are un jack audio, două difuzoare, o baterie de 3180mAh și vine cu doar o singură cameră de 20 MP. De ce doar una? Fiindcă nu ar avea cum să încapă prea bine două camere, așa că cea principală va fi folosită și pentru selfie-uri, fiind prezente două moduri de funcționare pentru cele două situații.

Puteți vedea mai jos un clip de prezentare făcut de The Verge în care este detaliată funcționarea ecranelor. În ceea ce privește prețul, ZTE Axon M pare a fi în jur de 725 de dolari în SUA. Așa că în ciuda hardware-ului din generația trecută, va costa foarte mult. La urma urmei, acele ecrane nu sunt ieftine.

[The Verge]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button