Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ZTE Axon Elite apare pe piață

/
/
/

Cel mai nou telefon al companiei ZTE, Axon Elite, a fost scos în sfârșit la vânzare, după debutul său european de la IFA. Numai că în loc să fie lansat în magazine, este scos la vânzare pe varianta din Marea Britanie a eBay.

Axon Elite este un telefon high-end, construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 810 cu 8 nuclee, același implementat în acel telefon Vertu excesiv de scump, dar și în modele mai economice, precum One Plus 2.

Telefonul dispune de un ecran de 5.5 inch, cu o rezoluție de 1980×1080, o cameră principală de 13 megapixeli, 3GB de memorie RAM și 32GB de spațiu de stocare. T

Axon Elite vine cu suport pentru carduri SD, cu o dimensiuni de până la 128GB, așa că veți avea ce să îngrămădiți pe el, în special dacă va suporta lin un upgrade la Android 6.0 Marshmallow.

Când a fost prezentat la IFA, telefonul Axon Elite a fost foarte lăudat, primind un premiu pentru experiența pe care o oferă utilizatorului.

Prețul acestui telefon este de 420 de euro.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar