Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zotac anunță un rucsac VR

/
/
/

Rucsacul VR este noua chestie pe care industria de tehnologie vrea să o vadă transformată într-o tendință mondială. După MSI și Zotac a dezvăluit propria soluție, numită VR GO.

Sistemul arată de parcă cineva a legat niște bretele de un PS2 din prima generație, dar are foarte multă putere la bord. Procesorul este un Intel Core i7 montant pe o placă de bază făcută special pentru acest sistem, cu două sloturi de memorie, un SSD M.2 și un modul video de tipul MXM care conține un GeForce GTX 1070. Așa că, teoretic, ați putea face upgrade la ceva mai bun altă dată.

Toată conectivitatea necesară pentru VR este prezentă, alături de baterii care pot fi schimbate din mers. Nu a fost specificată care este autonomie acestor baterii, dar probabil n-ar trebui să vă așteptați să folosiți acest sistem ore întregi fără să fiți conectați mereu la o sursă de energie.

Zotac VR GO nu are încă o dată de lansare sau un preț, detalii care probabil vor fi anunțate la CES anul viitor.

[Anandtech]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar