CommunityMORERSS PaginaDeMedia

Zoom va introduce Live Transcription în toamnă

Încă nu am scăpat de pestă, deci va trebui să mai petrecem puțin timp prin lumea telemuncii și/sau a cursurilor online. Zoom este una din cele mai utilizate platforme pentru asta, iar faptul că primește des update-uri importante și funcții utile nu-l face decât un aliat de nădejde atunci când vrei să vezi ce mai fac prietenii de peste mări și țări sau să dai un interviu.

Din păcate, există persoane care nu pot beneficia întru totul de această idee a conferințelor pe Zoom. De pildă, persoanele cu probleme auditive sunt, evident, dezavantajate. Asta este pe cale să se schimbe, întrucât platforma va beneficia în toamna aceasta de funcția automatic close captioning. Se realizează cu ajutorul unui AI, dar o poți debloca mai devreme dacă ai deja o subscripție pentru Zoom.

Cei care nu aleg să plătească 150 de dolari pe an pentru Zoom sunt nevoiți să folosească servicii third party sau să aștepte până când funcția va fi disponibilă pentru toți utilizatorii.

Persoanele care au nevoie de automatic close captioning pot, totuși, să completeze un formular pe Zoom prin care vor putea căpăta mai devreme acces la această opțiune. Live Transcription va putea fi activat de către gazdă, iar toată lumea va putea urmări captioning-ul. Pentru moment, este suportată doar limba engleză și, bineînțeles, utilizatorii vor trebui să fie clari și să vorbească astfel încât AI-ul să-și poată face treaba.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button