Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Zoom Escaper te scutește de conferințele online folosindu-se de un arsenal de efecte

Când eram eu tânăr fecior și facultatea începuse să-și desfășoare cursurile în mediul online, pe Zoom, era un calvar să mă scol de dimineață, doar ca să aranjez mai bine perna și să pun laptopul pe burtă și să aud o voce monotonă cum predă în rafale de mitralieră ceea ce avea de predat. Pe atunci, aș fi dorit să fi auzit de/să fi existat Zoom Escaper. Chestia asta, un simplu widget web, îți detectează apelul pe Zoom și intervine cu fel de fel de sunete și efecte, atât de stânjenitoare, încât participanții vor fi mai mult decât fericiți să iți permită să părăsești conferința.

Creat de către Sam Lavigne, Zoom Escaper este foarte ușor de folosit. Trebuie doar să descarci un soft audio (VB-Audio) care îți mediază audio input-ul. Te treci de pe microfonul utilizat în Zoom pe VB-Audio și cam asta a fost! Odată aranjat, te poți distra cu cele mai dubioase (și mai utile) sunete care să îți permită să le faci un bine interlocutorilor și să te deconectezi, în timp ce râzi pe sub mustăți, fericit că ai scăpat de corvoadă.

Sunetele și efectele de pe Zoom Escaper sunt diverse, și variază de la efecte care să dea impresia că ai o conexiune proastă și până la plânsete (de soți, de neveste, de bebeluși), sunete de construcții, lătrat, furtună, folosirea toaletei, ați prins ideea.  Și cred că asta merge mână în mână cu update-ul pentru filtre și efecte introdus de Zoom, așa, dacă te crezi bufonul conferinței.

Pe lângă Zoom Escaper, creatorul softului este cunoscut și pentru alte minunății prin care îți sabotezi cu bună știință propriul calculator. Există Slow Hot Computer (nu mai este cazul să explic ce face,nu…?),  The Good Life, care dezlănțuie asupra inbox-ului tău o tornadă de spam-uri, chiar și Zoom Deleter, care, imediat ce detectează aplicația instalată în sistemul tău, o face una cu pământul și o șterge definitiv. Așa că ar fi păcat să te grăbești foarte tare pentru un interviu, intrând în aplicație în ultima clipă, dar să fi uitat de Zoom Deleter. Ghinion!

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button