RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Zon@IT la MWC 2019 cu Samsung Galaxy Fold

Samsung a decis să anunțe îndelung așteptatul telefon pliabil Galaxy Fold înainte de MWC 2019, în cadrul propriului eveniment, dar telefonul nu a putut să lipsească de la marea expoziție din Barcelona.

Un mod bun de a descrie noul telefon ar fi scump… la vedere. Deși era printre cele mai râvnite dispozitive de acolo, vizitatorii nu au ocazia să pună mâna pe acest dispozitiv de lux, trebuind să se mulțumească cu a-l admira de la distanță. Galaxy Fold era prezentat într-un pedestal special, un cub de sticlă din cadrul standului Samsung, menit să adauge la misterul dispozitivului, după cum puteți vedea din imaginile de mai jos.

Așa că din păcate nu vă putem oferi un hands-on cu noul telefon la MWC 2019, dar putem măcar să discutăm puțin despre ce reprezintă acest telefon și semenii săi. Pentru prima dată după atât de mulți ani în care forma telefonului a fost standardizată, avem în sfârșit parte de varietate. Sigur, puterea sa de procesare este importantă, cantitatea de memorie imensă va fi utilă, dar trăim în sfârșit într-o eră în care nu trebuie să ne mulțumim cu ideea că fiecare telefon va arăta la fel ca oricare altul.

Avem parte de inovație, avem parte de design îndrăzneț, de varietate, și nu doar din partea celor de la Samsung. Compania a tot încercat să dea tonul pentru ceva nou în ultimii ani, tot prezentând la CES ecrane flexibile și concepte pentru noi tipuri de telefon. Iar acum, în 2019, în sfârșit se întâmplă. Sigur, prețul pentru o asemenea minunăție va fi inaccesibil pentru cea mai mare parte din public, dar cu timpul vom avea parte de modele mai pe măsura buzunarului nostru.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button