PCRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Zon@IT la MWC 2019 cu noile telefoane LG

În cadrul evenimentului Mobile World Congress 2019, Zon@IT a avut ocazia să testeze pe viu noile telefoane anunțate de LG.

Compania a venit la MWC 2019 cu două modele noi cu o serie de caracteristici ce promit să aducă noi metode prin care veți putea interacționa cu telefonul vostru. LG G8 ThinQ include un ansamblu de camere frontale ce sunt capabile să calculeze poziția exactă a oricărui subiect se află în fața lor. Această funcție permite controlarea directă a câtorva elemente ale telefonului, cum ar fi deblocarea sa, setarea volumului și multe altele, doar prin câteva gesturi, ca un cavaler Jedi. Puteți vedea în clipul de mai jos un test efectiv al aceste funcții și cât de bine se poate mișca. O variantă ceva mai ieftină, numită LG G8s, va fi disponibilă anul acesta.

Apoi avem parte de modelul LG V50 ThinQ, ce nu doar că vine cu modem 5G, dar are și un al doilea ecran. Nu este vorba de un telefon pliabil, ci unul ceva mai tradițional. Acest ecran secundar este opțional, așa că nu va adăuga la prețul de bază, fiind atașabil printr-o carcasă specială cu un contact fizic și foarte rapid. Ecranul secundar poate fi folosit pentru o sumedenie de funcții, având aplicații destul de seriase la jocuri.

Mai puteți vedea jos și câteva imagini făcute de echipa de la Zon@IT cu noile modele de telefoane LG de la MWC 2019.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button