CommunityMORERSS PaginaDeMediaTech&IT

Zon@IT la Bucharest Gaming Week 2018

Bucharest Gaming Week 2018 este acum în plină desfășurare, iar Zon@IT se află la locul faptei.

Vă prezentăm în acest material o plimbare prin incinta Romexpo, unde se desfășoară componenta principal a Bucharest Gaming Week, realizată cu ajutorul lui Marius Radu, organizator al evenimentului.

În BGW veți avea ocazia să vedeți cele mai noi jocuri din industrie și să le jucați pe viu pe sistemele de la diversele standuri ale participanților. Aveți jocuri de PC, jocuri de Playstation 5, de Xbox One, aveți parte și de jocuri de realitate virtuală. Dacă sunteți pasionați de competiții, atunci aveți posibilitatea de a participa la tot soiul de concursuri cu premii felurite, sau de a viziona competiții precum finala sezonului al doilea de PUBG. Până și Federația Română de Fotbal este prezentă la eveniment, căutând recruți pentru Echipa Națională de FIFA.

Cei care vor să vadă cel mai nou hardware de pe piață vor putea vizita standurile producătorilor și distribuitorilor, unde vor putea încerca cu propriile mâini cele mai noi periferice, unități VR, sisteme de gaming, telefoane de gaming, sau veți putea vedea cu ochii voștri cum arată Ray Tracing în acțiune.

Tot în cadrul evenimentului principal va exista și o zonă dedicată creatorilor de conținut, unde comunitatea de gaming va putea să interacționeze cu youtuberi cunoscuți precum Ovidiu “Ovvy” Pătrașcu, Andrei “zZaNdrei” Zimbilschi, EpicShorty, Boddy, Lectură de la A la Z, Bercea, Gannicus96 și TheLink. Alături de ei vor fi invitați numeroși alți vloggeri de gaming care vor fi prezenți în cadrul standurilor partenerilor.

Îi încurajăm pe toți cei pasionați în orice fel de jocuri video, de eSports sau de tehnologie în general să vină la Bucharest Gaming Week pentru a se distra și a face cunoștință cu marea comunitate de gaming din România. Dacă nu puteți veni, atunci rămâneți alături de Zon@IT, deoarece vom avea pe tot parcursul acestui week-end transmisii în direct de la eveniment pe canalele de Facebook și de Youtube.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button