ZONA IT angajează redactor

Îți place Zona? Vrei să faci parte din echipa noastră? Atunci avem vești bune: Zona IT angajează redactor pentru știri și recenzii!

Căutăm un nou coleg care să fie pasionat de tehnologie în toate formele ei, curios, dar și riguros și punctual. Ideal, colegul ăsta al nostru ar fi absolvent de jurnalism, dar nu este obligatoriu.

Oferim salariu pe măsura experienței și abilităților, un mediu de lucru mișto (se lucrează de la sediu), alături de tocilari la fel de pasionați ca și tine, precum și oportunitatea de a învăța și avansa într-o grămadă de direcții (atât în redacția site-ului cât și spre Youtube).

Dacă știi că ai talent la scris și o gândire critică dezvoltată, dacă vrei să scrii pentru unul dintre cele mai populare site-uri de tech din România, așteptăm CV-ul tău împreună cu un scurt text de intenție pe adresa office AT zonait PUNCT tv.

Candidații selectați vor mai avea de trecut un test care se va concentra pe abilitățile de scriere și analiză. Pentru a fi siguri că mail-ul tău ajunge unde trebuie, menționează în titlu „Pentru postul de redactor”.

Back to top button