VIDEO

Zona IT 28 aprilie: Samsung QLED, surpriza Meizu 15, reinventarea Nokia, CAT S31, noul Canon M50 și câștigătorul concursului

Zona IT 28 aprilie: Foarte multe lansări în această perioadă. Parcă ar fi Black Friday! Televizoare de generație nouă, telefoane de toate felurile și mărimile, accesorii pentru ele și camere foto. Am desemnat și clipul învingător la concursul care i-a adus unui norocos nici mai mult nici mai puțin decât un PC de gaming.

Samsung QLED, tablouri în mișcare. Într un eveniment fastuos care a avut loc la NY, Samsung a prezentat în premieră mondială noua gamă de televizoare QLED cu care va ataca piața anul acesta. La scurt timp după lansarea mondială, am avut ocazia să le vedem și să le încercăm și în România. Sunt adevărate opere de artă, ce pot fi montate la doar câțiva mm distanță de perete și ale căror conexiuni sunt aproape invizibile.

Meizu 15, un competitor redutabil. Brandul chinezesc Meizu și-a clădit un nume în ultimii ani. Telefoane accesibile ca preț, dar încărcate de funcții premium și cu un design la paritate cu cei mai buni din piață. Meizu 15 a fost lansat săptămâna aceasta și ne-am dus până în China să-l vedem și să-l încercăm. A meritat. Și plimbarea și telefonul.

Nokia, o pasăre Phoenix?
Probabil nu există o poveste mai spectaculoasă de mărire și decădere în istoria recentă a tehnologiei decât cea a brandului Nokia. Într-o vreme, Nokia era sinonimă cu cuvântul telefon, apoi s-a prăbușit, iar acum revine în luminile rampei. Au atras atenția în ultimii ani cu reinventarea unor terminale faimoase din vremuri de mult apuse, gen 3310 sau Banana Phone, dar Nokia înseamnă mult mai mult decât atât, chiar și în prezent. Am fost săptămâna aceasta să vedem gama actuală de telefoane Nokia și nu am fost dezamăgiți.

CAT S31, micul gigant
A trecut jumătate de an de la lansarea telefoanelor rezistente de la CAT, S31 și S41. Adică, am avut suficient timp să dăm cu ele de toți pereții. Au rezistat? Vedeți imediat, dar, atenție, aceste imagini vă pot afecta emoțional!

Energizer, telefoane rezistente dar nu numai
Pe lângă acest dispozitiv suprem care a ajuns să fie telefonul în ultimii ani, avem o altă industrie uriașă dezvoltată în jurul său, cea de accesorii: huse, baterii, chargere, cabluri de încărcare, și asta pentru a menționa doar câteva dintre nenumăratele add on-uri ce pot fi asezonate telefonului tău. Cei de la Energizer au o mulțime de accesorii, potrivite nu numai pt terminalele lor, ci și pentru multe altele.

M50, un nou mirrorless de la CANON
Canon M50 este un nou mirrorless gândit să îmbine performanțele foto cu dimensiunile scăzute ale camerei. Fanilor Canon le va fi familiar controlul acestei camere – simplu și intuitiv, iar toată lumea va descoperi în M50 un aparat numai bun pentru vacanță, dar și pentru lucrări mult mai complexe.

Câștigă un PC de gaming!
Iată-ne ajunși și la încheierea concursului nostru de vlogging de tehnologie, care vă poate transforma în 18 secunde, în fericitul posesor al unui sistem de gaming de 1800 de lei. Sută de lei și secundă! Mai repede chiar decât ne-a luat să desemnăm un câștigător! Iată-l!

Și așa am încălecat pe-o șa! Ne reîntâlnim săptămâna viitoare cu noi surprize.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button