PC&ConsolesVIDEO

Zona IT 26 mai 2018: Est European Comic Con 2018, încă o ediție fără cusur

Zona IT 26 mai 2018: Peste 48.000 de persoane au participat weekend-ul trecut la cea de-a șasea ediție a Est European Comic Con. Evenimentul s-a desfășurat la Romexpo, București, în perioada 18 – 20 mai 2018, iar vizitatorii au avut nenumărate motive de a lua parte la acest spectacol grandios – gaming la greu, cosplay, comics, competiții de gaming, virtual reality, boardgames, shopping de cărți, tricouri, costume, jocuri și tot felul de alte suveniruri și gadget-uri.

Pe lângă acestea, s-au întâlnit cu actorii Daniel Gillies, protagonistul serialului The Originals, Jim Beaver, care l-a interpretat pe Bobby Singer în serialul Supernatural, artiștii de comics Maya și Yehuda Devir, Gethin Anthony și Staz Nair din Game of Thrones, celebrul Andrew Scott din Sherlock, Chris Rankin, care i-a dat viață personajului Percy Weasley in the Harry Potter și David Lloyd, renumitul ilustrator de comics care a dat viață poveștii V for Vendetta.

Cele mai interesante noutăți din zona de gaming – periferice, laptop-uri, PC-uri, memorii RAM, monitoare curbate și ecrane ultra performante, soluții RGB și siteme modate, au fost prezentate în cadrul Est European Comic Con, de către cele mai importante companii din domeniu.

Foarte mulți participanți și-au etalat cu mândrie costumele create de ei, din ce în ce mai sofisticate și spectaculoase față de anii anteriori. În același timp, cei mai buni gameri din România, cu titluri internaționale, s-au întâlnit și au concurat pe scena principală de la Comic Con, iar competițiile au fost transmise în direct și online, ajungând la toată comunitatea pasionaților de gaming.

Am trăit la maxim cele trei zile de Comic Con, alături de toți vizitatorii și expozanții prezenți la fața locului, motiv pentru care am dedicat acestui eveniment o întreagă ediție a emisiunii Zona IT.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button