VIDEO

Zona IT 2 iunie 2018: o ediție dedicată copiilor care nu se mai satură de joacă! Telefoane, games, tricouri, povești digitale

Zona IT 2 iunie 2018 a fost dedicată copiilor mici și mari, care nu se mai satură de joacă! Astfel, ediția a fost plină de jucării pentru voi. Asta pentru că luna care tocmai s-a încheiat a fost una plină de surprize în ceea ce privește smartphone-urile. Nu mai puțin de 3 producători și-au lansat modelele de top – HTC, LG și MOTOROLA au mers pe ideea „mai bine mai târziu decât niciodată”. Ne bucurăm că a venit vara, de aceea vă prezentăm și o soluție ingenioasă de a vă personaliza tricourile după pofta inimii. Tot de vară și de vacantă este și Afostodată.net, platforma digitală de povești pe care le poți lua cu tine oriunde.

AFOSTODATA.NET, site de povești
Afostodată.net este un proiect care aduce poveștile clasice în zilele noastre, într-un format adaptat generațiilor actuale și traduse în limbaj mimico-gestual pentru ca toți copiii să se bucure de ele. Este o galerie deschisă care va primi update-uri șiconținut proaspăt în mod regulat. Colecția poate fi ascultată sau urmărită pe laptop, PC, telefon sau iPad. Mai mult, poate fi descărcată gratuit de pe website, astfel încât poveștile să fie la dispoziția copiilor în mașină, în excursii, la picnic sau oriunde vreți să mergeți alături de eroii preferați.

G7 THINQ, noul vârf de gamă LG
După câțiva ani de experimente mai mult sau mai puțin reușite, cu mai mult în dreptul lui G4 și mai puțin în dreptul lui G5, LG ne propune anul acesta G7, un telefon am spune noi, cuminte. Un flagship absolut respectabil, împănat cu toate caracteristicile pe care trebuie să le aibă un vârf de gamă în 2018, care însă nu ne-a dat pe spate prin nimic anume. Dar poate că, de fapt, aceasta este tendința pieței: telefoane corecte, potrivite pentru un număr cât mai mare de utilizatori.

HTC U12+, în căutarea gloriei de altădată
A fost o vreme când cei de la HTC se băteau de la egal la egal, dacă nu din punct de vedere al vânzărilor, măcar din punct de vedere al calității, cu giganții Apple și Samsung. Apoi, încet dar sigur, au alunecat din focusul pasionaților de telefoane, situație creată într-o oarecare măsură și de problemele interne ale companiei. HTC U12+ își propune să recâștige ceva din gloria pierdută. Un telefon diferit de trendurile pieței, cu un picior în viitor din perspectiva dotărilor foarte bune și cu unul în trecut, dat de feel, proporții și greutate.

Moto G6, design reușit, la preț accesibil
Ne-am declarat încă de la început simpatizanți ai noilor telefoane produse de Motorola, mai ales după achiziția de către Lenovo. Suntem conștienți de faptul că, pentru mulți dintre voi, o asemenea afirmație sună paradoxal. Dar haideți să recunoaștem că Moto, spre deosebire de mulți alți producători, și-a găsit o direcție de design reușită și diferită. Dar poate că exact asta a fost și problema. Noul G6 arată și se simte ca un terminal de vârf, doar că nu costă cât unul asemenea.

Steam Link, jocuri pe toate ecranele
În ultimele zile, Steam Link, inițiativa celebrului portal de jocuri Steam, a ținut prima pagină a știrilor de specialitate. Un proiect menit să aducă jocurile de pe PC pe sisteme de operare mobile, mai ales în contextul în care jocurile dedicate acestor platforme sunt într-o ascensiune acelerată, Steamlink pare să fie viitorul. Mai multe despre ce este și cum funcționează aflăm de la Mădalin.

Epson SC-F2100, imprimantă pentru textile
Dacă ești un fan al tricourilor personalizate și ți-a mai și trecut prin cap să-ți deschizi un mic business cu acest profil, cei de la Epson îți propun o soluție pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Asta pentru că au lansat de curând și în România imprimanta ideală pentru textile, care este extrem de eficientă atât timp cât volumele tale nu sunt industriale.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button