MORE

Zon@ va invita la Final Frontier, un târg de carte SF & Fantasy!

OK, stim ca suntem un site de tech si gaming si stim ca uneori subsemnatul o ia pe aratura facand tangente intre gaming, tech, SF si benzi desenate. Tocmai din acest motiv ne-am decis sa sprijinim acest eveniment.

Ce este Final Frontier? Ei bine, este un targ de carte SF si Fantasy care isi propune sa sustina si sa popularizeze aceste doua genuri. Ce legatura are cu lumea gaming-ului sau a tehnologiei?  Aveti un video explicativ mai jos.

Presupunem ca acum avem atentia cititorului, nu? Iar Asimov este nu doar un caz ilustru intr-o lume care a inspirat si a modelat intr-un fel sau altul lumea pe care o percepem astazi. Din acest motiv consideram ca un asemenea targ merita atentia voastra.

Astfel, cei de la Bookblog.ro au pregătit arena pe 28 și 29 martie la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cișmigiu), pentru a patra întâlnire a fanilor și cititorilor virusați de science fiction si nu numai. Spunem asta pentru ca o sa ai acces acolo la mai multe medii intalnite in cultura geek. Poti pune mâna pe comics-uri, figurine și board games de la Comics Shop, The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine. Iti poti masura imaginatia alături de scriitorii vedetă ai ediției – Sebastian A Corn și Oliviu Crâznic – la sesiuni de autografe sau lansări de carte. Sau daca esti o fire mai aventuroasa, poti să-ți invoci forța creativă, pentru că s-ar putea să fii atras de atelierele de scriere creativă organizate de Revista de Povestiri și Bookblog.ro sau de lecțiile de benzi desenate oferite de prietenii de la revista Comics și nu oricum, ci folosindu-se de instrumente magice precum tablete grafice oferite de Wacom. Iar dacă pofta ta de câștig și glorie n-are astâmpăr, pune chiar tu mâna pe o tabletă grafică Wacom de la târg și realizează un desen inspirat de SF (personaj, peisaj, scenă etc.) pentru a participa la concursul Wacom și poți pleca acasă cu tableta în geantă, ca să exersezi.

 Sau poate preferi concursul de fan fiction la care te poți înscrie până în ziua târgului, pentru premii din viitor și posibilitatea de a-ți fi publicată povestirea chiar pe site-ul Final Frontier. Va trebui să-ți arăți puterile și să impresionezi juriul format din reprezentanții celor mai mari fan-cluburi din țară. Poate cine știe, te hotărăști să faci un pact în frăția lor.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close