GAMING

ZombiU vine pentru PC, PS4 si Xbox One

Dupa o serie de zvonuri si „aproape” confirmari, scapari pe site-uri si ale dezvoltatorilor, aflam intr-un final in mod oficial, ceea ce stiam de mai bine de doua luni: „ZombiU vine pe PC, PS4 si Xbox One… intr-un final”. Trecerea pe noile platforme se pare ca este programata pentru luna viitoare, titlul celor de la Ubisoft gasindu-si locul acum si pe restul platformelor. Totusi, va fi interesant sa vedem cum au adaptat absenta Wii Tablet-ului in joc.

Gamescom este aproape aici, iar asta inseamna ca Ubisoft mai scapa cate o perla, in cazul asta anuntul lui ZombiU, joc care a debutat initial ca o exclusivitate pentru Wii U in 2012, abia acum fiind portat pentru restul platformelor. Jocul este programat pentru o lansare digitala in 18 august anul acesta, suferind niste modificari in toata aceasta tranzitie, acesta numindu-se acum Zombi, fara U, litera rezervata pentru exclusivitatea Wii U.

In anunt, se pare ca au fost facute publice si informatii destul de interesante, precum faptul ca Straight Right este studioul care se va ocupa de portarea si optimizarea jocului pentru viitoarele sisteme, studio care a lucrat in trecut doar la trei jocuri conform site-ului acestora, Deus Ex Human Evolution Directors Cut, Mass Effect 3 si Shift 2: Unleashed pentru iOS, un palmares nu tocmai impresionanat. Studioul australian nu prezinta prea mare incredere sinceri sa fim, dar pana la urma pana si Double Helix Games au prezentat un risc pentru Microsoft cand i-au pus la carma Killer Instinct si rezultatul a fost uluitor pentru primul sezon. Oricum, mai avem putin pana la lansare si promitem sa aruncam o privire atenta peste aceasta portare.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close