MORE

ZombiU ar putea veni pe Xbox One si Playstation 4

ZombiU, un titlu exclusiv Wii U, s-ar putea indrepta spre Xbox One si PlayStation 4, conform canalului de youtube Unseen64 , care pretinde ca a aflat de dezvoltarea jocului pe console next-gen. ZombiU, care arunca jucatorii in mijlocul apocalipsei zombie in Londra, a fost pana acum disponibil doar pe consolele Wii U ale Nintendo. Jocul a fost lansat in 2012 impreuna cu Wii U si s-a dovedit a fi cel mai popular titlu al Nintendo pe o platforma care… cam lasa de dorit. 

Pe canalul sau de Youtube Tamaki spune ca s-ar putea sa primim anuntul oficial la E3 2015 insa nimic nu este sigur.

In descriere, Tamaki sustine ca „ZombiU este in dezvoltare pentru PS4 si XBox One. Am primit indicii solide ca ar putea fi anuntata aceasta miscare in perioada E3 insa nu mi s-a garantat 100%”. Cu toate acestea, posesorul canalului de YouTube ne avertizeaza sa nu luam raportul sau drept o confirmare a faptului ca jocul va fi re-lansat, Tamaki mentionand ca momentan acesta ar fi in dezvoltare. 

Urmariti video-ul de mai jos pentru mai multe informatii referitoare la zvon. Credeti ca Zombi U isi va face drum pe Xbox One si PlayStation 4? Si daca asa va fi, merita oare cumparat? Spuneti-ne ce credeti in comentarii.


Sursa

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button