GamingRSS PaginaDeMedia

Zombies, tower defense, explorare si grafica simpatica? Zelter le are pe toate

Daca iti place grafica retro combinata cu o apocalipsa zombie, atunci Zelter ar putea sa ti se potriveasca. Aflat in early acces, joculetul pare o combinatie intre The Walking Dead si Stardew Valley. Explorezi, aduni resurse, iti fortifici baza si sleiesti zombie pe muzica electronica.

Asta pe scurt. In termeni mai specifici, te vei ocupa cu imbunatatirea armelor, iti vei administra cu atentie resursele, printre care si fermele, te vei aventura pe strazi in cautare de loot si de NPC-uri care au nevoie de ajutor.Zelter

Daca ajuti supravietuitorii, unii din ei te vor ajuta la randul lor fie cu resurse, fie pe post de momeala. Asa ca tu poti sa impusti si sa explodezi in stanga si in dreapta, cata vreme NPC-urile distrag atentia mortilor vii.

Zelter a avut succes pe Kickstarter si si-a facut loc si pe Steam. Potrivit dezvoltatorilor, jocul va ramane in early acces pentru un an.

Zelter

Zelter (trecut ca Zhelter pe Kickstarter – pentru ca „puns”) poate fi jucat relativ lejer din moment ce mecanicile sunt aproape definitivate.

Prin urmare, daca ai chef de crafting, muzica tehno, impuscaturi si resource management, ai putea sa iti ocupi timpul cu joculetul asta.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button