MORE

Zombalaii din Call of Duty: Black Ops 3 Shadows of Evil va asteapta!

Nu mai e mult timp pana ce ne vom bucura de cel mai nou titlu Call of Duty si impreuna cu acesta vom avea si un zombie mode asa cum am fost obisnuiti. Totusi, de aceasta data el va fi mult mai personalizat. Intitulat Shadows of Evil, acesta va introduce patru personaje interpretate de actorii Jeff Goldblum, Heather Graham, Neal McDonough și Ron Perlman intr-un oras american din anii ’40.

In momentul de fata imi place ca Treyarch a abordat ideea de a folosi o poveste in modul lor pentru zombie, astfel incat sa creasca valoarea jocului si mai mult, asta in primul rand. In al doilea rand va oferi o altfel de experienta jucatorilor fiindca cele patru personaje au fost alese de catre un misterios Shadow Man si ii va pune la incercare ca sa isi rasplateasca pacatele pe care le-au savarsit, fie ca vorbim de lacomie, escrocherie, omor, etc.

Totusi, ma intreb ce o sa faca un magician fara talent si o cantareata cu un set de foarfece. Sa zicem ca politistul poate sa supravietuiasca fiindca mai are un pistol si forta fizica, iar tanarul nostru boxer poata sa imparta pumni si picioare in stanga si in dreapta. Chiar mi-as dori sa vad o situatie in care nu prea ai arme la indemana ca sa facem lucrurile mai interesante.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close