MORE

Ziua N7 a venit cu o surpriza neasteptata – Un nou teaser pentru Mass Effect Andromeda

Nu credem ca a ramas cineva surprins de anuntul facut de Bioware, acestia lansand noul teaser pentru Mass Effect Andromeda. Nu de alta, dar Bioware au facut tot ce le-a stat in putinta sa se faca stiut ca in ziua N7, cunoscuta si ca ziua Mass Effect, vor face niste anunturi importante despre proiectele la care lucreaza. Cu toate ca s-au simtit sa anunte ca nu vor fi facute publice „informatii majore”.

Pana una alta, sa nu supere fanii de ziua jocului, Bioware au facut totusi public un teaser pentru joc, pentru a nu supara prea mult pe cei care stau si devoreaza fiecare noua informatie legata de joc.

https://youtu.be/VNuxZ0Roggs

Bioware au facut astfel public noul material video pentru Andromeda, care din pacate nu contine secvente de gameplay, totusi, are cateva informatii noi care s-au putea sa starneasca niste teorii noi. Ca de exemplu ca la finalul clipului vedem niste placute de indentificare militare pe care se poate citi Rhyder, nume care deja este asociat cu numele personajului principal. Ramane de vazut ce se va mai indentifica in acest trailer, mai ales ca Bioware au prostul obicei sa induca fanii in eroare. Pe de alta parte sunt si momente in care au oferit Easter egg-uri senzationale.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close