GamingPC&ConsolesTech&IT

Ziua Cârtiței va avea în sfârșit o continuare… în VR

După 26 de ani, mult îndrăgitul film cu Bill Murray în rol principal, Ziua Cârtiței, va avea parte de o continuare. Aceasta nu este însă un alt film, ci un joc VR dezvoltat de Sony Pictures Virtual Reality, MWM Immersive și dezvoltatorul jocului Rime, Tequila Works. Continuarea tematică a producției de cinema se intitulează Groundhog Day: Like Father Like Son, joc VR care va fi disponibil pe PlayStation VR, Oculus Rift și Vive.

În noua producție, urmează să intrați în rolul lui Phil Connors Jr, fiul lui Phil Connors, și să vă confruntați cu o buclă de timp asemănătoare cu cea în care a rămas blocat eroul din film. La fel ca tatăl său, Phil Connors Jr. urmează să repete o zi până când „învață adevărata valoare a prietenilor si familiei”. După cum e de așteptat, aspectul interactiv va arunca noi elemente în poveste.

Tequila Works promite multe momente cu alegeri și consecințe, unde jucătorul va fi un element „perturbator”, putând interacționa cu mediul și cu toate personajele din joc. Rămâne de văzut dacă Groundhog Day: Like Father Like Son va oferi un moment de talia celui în care Ned e făcut KO.

Dacă neobișnuita continuare pentru Ziua Cârtiței va avea succes, rămâne să vedem mai târziu în 2019, jocul VR neavând încă o dată concretă de lansare.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button