Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Zenimax Online inchide bransa din Irlanda

/
/
/

Ce mod mai bun de a sarbatori sfarsitul de an decat cu vestea ca sute de oameni au ramasa acum fara loc de munca. Literalmente orice ar fi mai bun, dar asta s-a intamplat la divizia din Irlanda a Zenimax Online Studios.

Bransa din orasul Galway a fost infiintata in 2011, cu ajutor de la guvernul Irlandei, cu scopul de a oferi suport pentru clientii MMO-ului The Elder Scrolls Online. Regretabil, aceste locuri de munca par sa nu mai fi fost chiar atat de necesare, si ca urmare studioul a fost inchis, lasand cam 300 de oameni fara un loc de munca.

Evident, atunci cand divizia din Galway a fost infiintata, Zenimax se astepta ca MMO-ul The Elder Scrolls Online sa fie un succes considerabil, care sa necesite multi oameni pentru a se asigura ca jucatorii au parte de o experienta grozava. Dar 2011 era cu mult timp in urma, iar The Elder Scrolls Online inca parea de parca putea fi bun atunci, candva.

Regretabil, jocul a intrat in obscuritate la scurt timp dupa lansare, fiind aspru criticat pentru faptul ca in loc sa fie un MMO Elder Scrolls era un MMO oarecare plasat in Tamriel. Treptat s-a incercat integrarea de elemente din jocurile de singleplayer, precum un sistem de crima si pedeapsa, dar la un nivel prea superficial si intr-o lume prea statica pentru ca asta sa faca vreo diferenta.

Zenimax si Bethesda incearca acum sa mai atraga jucatori catre MMO, printr-un concurs cu un mare premiu de 1 milion de dolari.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar