PC

ZeniMax acuză Oculus VR că a distrus dovezi

Procesul la tribunal dintre ZeniMax și Oculus VR a început săptămâna trecută, iar cele două companii au început deja să sară la jugulară.

Inițial, Oculus VR a declarat că ceea ce încearcă ZeniMax este o pierdere de resurse, de timp și o încercare de a-și atribui meritele pentru inventarea tehnologiei. Iar acum compania care deține Bethesda a venit cu acuzații despre distrugere de dovezi.

Conform raportului de la tribunal, ZeniMax susține că Oculus VR ar fi distrus dovezi care ar fi probat acuzațiile de spionaj și furt. Dovezi legate de modul în care John Carmack a contribuit la dezvoltarea lui Oculus VR, folosind tehnologie care a fost dezvoltată la id Software, tehnologie care în acest fel este proprietatea ZeniMax.

Procesul dintre cele două companii foarte probabil nu se va încheia prea curând, până și Mark Zuckerberg fiind chemat ca martor, disputa începând abia după ce Facebook a cumpărat Oculus VR.

Și John Carmack a fost chemat ca martor, ajungând să declare într-un final că nu ar folosi un Mac decât dacă se afla într-o situație în care era lipsit de libertate.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button