Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zenfone Go a fost lansat

/
/
/

Dacă v-a impresionat Zenfone 2, dar prețul său v-a speriat, atunci Asus a pregătit o variantă ceva mai ieftină, cu specificații pe măsură, numită Zenfone Go.

Zenfone Go este un telefon cu un ecran IPS de 5 inch, ce suportă o rezoluție maximă de 1280×720. În carcasă veți găsi un chipset MediaTek MT6580, ce dispune de 4 nuclee care rulează la o frecvență de 1.3GHz. Memoria dispozitivului este de 2GB, capacitatea de stocare este de 8GB, și poate fi extinsă cu un card SD, iar bateria este de 2070mAh.

Pe partea de optică, Zenfone Go dispune de o cameră principală de 8 megapixeli, și una secondară de 2 megapixeli, care ar trebui să ofere o claritate suficientă. Iar în ceea ce privește conectivitatea, are cam totul: Wi-Fi, Bluetooth, GPS/AGPS, dar numai 3G, în loc de 4G.

Zenfone Go rulează Android 5.1 Lollipop, cu interfața Zen UI dezvoltată de către ASUS, și este disponibil (cel puțin în India) la un preț de 120 de dolari, în această sumă fiind inclusă și 100GB de stocare pe Google Drive, timp de 2 ani de zile.

Noul telefon Asus a fost lansat deja în India, și are șanse să fie disponibil în restul lumii în viitorul apropiat.

[GSMArena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar