Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Yureka i-a zburat pe chinezi din India

/
/
/
/
image

Indienii de la Micromax au dezvaluit primul produs rezultat din colaborarea cu cei de la Cyanogen. Acestia din urma au renuntat la colaborarea pe care o aveau cu producatorii chinezi OnePlus, anuntand ca nu vor mai updata telefoanele OnePlus One vandute in India.

Ba mai mult, guvernul indian a interzis comercializarea telefoanelor OnePlus One in aceasta tara, scrie engadget.com. In consecinta, din colaborarea dintre Cyanogen si Micromax s-a nascut smartphone-ul Yureka, un aparat de 142 de dolari, care are un procesor pe 64 de biţi, un ecran de 5,5 inch, 2 GB de RAM si doua camere de 13 si, respectiv, 5 megapixeli, scrie engadget.com. Este totodata echipat cu un Cyanogen 11, o versiune compatibila cu Android 4.4.4 (KitKat).

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. corectati eroarea pe care o consider inacceptabila din partea voastra, CM nu este compatibil cu Android, ci este bazat pe o versiune Android

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar