MORE

Yu-Gi-Oh! Millennium Duels, disponibil in varianta digitala

Serialul animat Yu-Gi-Oh! nu este la fel de popular ca Sailor Moon sau Dragon Ball, totusi are ceva fani, iar jocul de carti aferent animatiei are chiar si ceva turnee neoficiale pe la diversele conventii anime din Romania. Daca e sa analizam la rece, nici Magic The Gathering nu este extrem de popular, jocuril de strategie cu carti de joc fiind destul de putin cunoscute la noi in tara, colectatul de carti si cumparatul pachetelor fiind destul de anevoios. Asta pana cand apar jocurile digitale care nu sunt incluse in ecuatie. Yu-Gi-Oh! Trading Card Game a primit o noua adaptare, din partea Konami Digital Entertainment, disponibila in format exclusiv digital prin intermediul PlayStation Network si Xbox Live.

Yu-Gi-Oh! Millenium Duels ofera un program avansat în care se bat duelişti din serialul animat de televiziune, se infrunta cu personaje din toate seriile animate, urmand reteta clasica Yu-Gi-Oh!, cu singura mentiune ca acestia trec prin toate seriile, pana la ultima generatie Yu-Gi-Oh! ZEXAL.
Iata la ce se pot astepta tinerii si varstnicii de la varianta digitala a titlului:
• Duel cu ultimele cărți din jocul Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME oficial, inclusiv Xyz Monsters.
• Crearea de pachete de cărți personalizate din peste 6000 de cărți; cel mai mare număr de cărți din jocul Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME.
• Confruntări cu peste 80 de personaje populare din toate cele patru serii animate, inclusiv Yu-Gi-Oh! clasic, Yu-Gi-Oh! GX, Yu-Gi-Oh! 5D’s şi Yu-Gi-Oh! ZEXAL.
• Bătălii single-player sau confruntări în dueluri cu patru jucători, completate cu opţiuni de mesaje scrise şi voice chat.
• Jocul este compatibil cu tot conţinutul descărcat anterior de la Yu-Gi-Oh! 5D’s Decade Duels Plus!
• Jocul online include funcția de Rank Match împotriva fanilor Yu-Gi-Oh! de acelaşi nivel şi abilitate; Quick Match pentru a intra în acţiune şi a concura cu oricine; Custom Matches cu prietenii, în care regulile jocului pot fi adaptate în funcţie de preferinţe.

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Are de multi ani joc aceasta animatie si e chiar de succes la noi in tara. Vezi yu-gi-oh Power of chaos sau Joey the passion sunt printre multele jocuri de carti aferente anime-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button