MORE

YU a lansat Yureka S si Yunique Plus

YU este o companie relativ straina la noi si neoficiala in Romania, dar telefoanele acestora se regasesc in magazinele noastre.

Compania YU a lanst in India modelele Yureka S si Yunique Plus. Yureka S vine cu un spate al carcasei din aluminiu si un cadru de policarbonat. Ecranul are o diagonala de 5.2 inch cu rezolutie 1080p si protectie Gorilla Glass 3. In interior se regaseste un procesor Snapdragon 616 cu 3GB RAM si 16GB pentru stocare. Pe spate se regaseste o camera de 13MP cu deschidere de f2.0. Bateria are o capacitate de 3000mAh. Sistemul de operare este Android 5.1.

yu yunique

YU Yunique Plus este putin mai bun decat predecesorul sau, acesta avand acum 2GB RAM in loc de 1GB. In rest ecranul a fost pasrtat la 4.7 inch cu rezolutie 720p, un procesor Snapdragon 410, 8GB pentru stocare so o camera de 8MP. Bateria este de 2000mAh iar sistemul de oparare Android 5.1. Yureka S va costa in jur de 194$ in timp de modelul Yunique Plus va costa in jur de 104$.

 

 

 

 

 

 

[Sursa]

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. „telefoanele acestora se regasesc in magazinele noastre.” eu nu am gasit nimic de la ei in magazinele noastre. voi traduceti din alta parte si uitati sa adaptati traducerea ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button