PC

Youtuberul KSI acuzat ca „trivializeaza violul” [TOP LULZ]

Olajide Olatunji, cunoscut precum KSI este unul dintre cei mai faimosi youtuberi din acest moment, canalul acestuia avand peste 10 milioane de abonati, fiecare dintre clipurile acestuia avand un numar mare de vizualizari, tanarul milioanar de Youtube avand mai mult sau mai putin continut provocator.

Bine, nu in sensul in care isi expune parti ale corpului, nu ale lui cel putin, dar foloseste imagini si meme-uri pentru a adauga valoare umoristica materialelor sale video. Una dintre aceste meme-uri este „Rape Face” pe care acesta o aduce in prin plan cu ocazia anumitor evenimente, pentru a sublinia o anumite actiune.

Aparent o gluma nu mai este considerata o gluma pe internet, un grup radical de feministe progresive coalizandu-se impotriva acestuia, la doar cateva zile dupa publicarea cartii sale: I Am A Bellend, cerand ca acesta sa indeparteze toate clipurile in care KSI are asa numita „Rape Face”. Pentru ca, dupa cum bine stim cu totii: „Daca urlii destul de tare pe Twitter, sigur te ia in seama macar The Guardian”.

Ce este acest „Rape Face”? Ei bine, aveti o imagine mai jos pentru o idee mai clara asupra imaginii care a facut un grup de oameni sa se rascoale!

KSI
Cu fata asta nu sperii pe nimeni! In cel mai rau caz te interneaza…

Sarah Green, membra a End Violence Against Women  a declarat urmatoarele: „

„Trivializarea si minimizarea violului contribuie la o cultura in care violul nu este luat in serios si unde supravietuitorii unui viol sunt invatati ca ceea ce s-a intamplat nu conteaza. Partenerii si colaboratorii Youtuber-ului KSI ar trebui sa se gandeasca mai bine daca doresc sau nu sa se asocieze cu acest gen de continut”KSI

Articole asemanatoare

Back to top button