TECHTech&ITTelefoane

YouTube VR este acum disponibil pentru Oculus Go

YouTube VR este o aplicație de mult timp așteptată să devină disponibilă pentru setul cu cască VR de buget Oculus Go, iar acest lucru tocmai s-a întâmplat. Dacă sunteți proprietar al lui Oculus Go, vă puteți în sfârșit bucura de biblioteca YouTube bogată în conținut VR, care întâmplător este și cea mai mare din lume la acest capitol.

Și, surprinzător sau nu, conținutul media de pe platforma Oculus Go este mult mai important decât partea de gaming disponibilă pe acest dispozitiv. Potrivit lui Oculus, 70% din timpul petrecut în realitatea virtuală de utilizatori este pentru a viziona videoclipuri, în timp ce doar 30% din timp se petrece în jocuri.

Există o mulțime de servicii de streaming video disponibile de înainte de a se lansa YouTube VR pe platforma Oculus, precum Netflix și Hulu, inclusiv pe propriul Oculus TV deținut de Facebook, care reprezintă în esență o cantitate foarte mare de conținut 2D adoptat pentru VR.

Puteți descărca aplicația de la linkul sursă de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button