CommunityMOREȘtiri IT

YouTube vă oferă mai mult control asupra tipurilor de videoclipuri recomandate

YouTube a operat recent unele modificări ce vă vor oferi mai mult control asupra videoclipurilor care vă apar în Home feed, precum și pe Up Next.

În primul rând, puteți explora subiecte și videoclipuri similare pentru a vedea mai multe din categoria celor care vă plac. Opțiunile pe care le vedeți se bazează pe sugestiile personalizate existente. Acestea ar putea fi videoclipuri legate de cel pe care îl vizionați, videoclipuri publicate de același canal sau alte subiecte care ar putea fi de interes pentru voi. Puteți găsi această nouă caracteristică pe pagina de pornire când derulați în sus și pe Up Next în timpul navigării. Noul instrument va fi disponibil pentru utilizatori în limba engleză, mai întâi pe aplicația YouTube pentru Android, apoi pe iOS și desktop, iar în alte limbi în viitorul apropiat.

De asemenea, puteți să eliminați sugestiile de pe canalele pe care nu doriți să le vizionați, atingând meniul cu trei puncte de lângă un videoclip din pagina de pornire sau din Up Next. Apoi selectați Don’t recommend channel, moment după care nu veți mai vedea videoclipurile sugerate de acel canal. Totuși, acest lucru nu blochează canalul. Puteți să-i vizionați în continuare conținutul dacă vă abonați, căutați sau vizitați pagina canalului sau fila Trending. Pur și simplu, opțiunea voastră elimină acel canal din recomandări. Funcția este disponibilă pe YouTube atât pentru Android cât și pentru iOS, și va fi disponibilă în curând și pe desktop.

Veți afla totodată mai multe informații despre motivul pentru care v-a fost sugerat un anumit videoclip. Aceste detalii vor apărea într-o căsuță aflată sub videoclip, explicând de ce algoritmul serviciului crede că ar fi potrivit pentru voi.

Funcția este deja disponibilă pe aplicația YouTube pentru iOS, iar în curând va fi disponibilă și pentru Android și desktop.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button