CommunityRSS PaginaDeMediaTECH

Abonatii YouTube TV vor primi cate un Chromecast with Google TV

Nu, nu poti sa iti faci repede un cont doar pentru asta

YouTube TV nu este un serviciu ieftin. Dar macar compenseaza prin continutul oferit si prin faptul ca deja incepe sa devina din ce in ce mai avantajos.

Google pare ca intra in spiritul sarbatorilor, oferind celor abonati la YouTube TV cate un Chromecast with Google TV din partea casei. Vestile au inceput sa circule rapid, si din ce in ce mai multi utilizatori primesc un astfel de mail in care li se mentioneaza ca oferta este valabila pana la sfarsitul acestei luni.

Google YouTube

Cu ceva timp in urma, doar cei care isi faceau pentru prima oara cont pe YouTube TV puteau primi in dar Chromecast-ul. Acum lucrurile se schimba, insa. Prin urmare, trebuie sa ai un abonament destul de vechi, din iunie 2018 mai exact, insa fara sa-l fi suspendat sau anulat.

Deci, nu prea poti sa faci o romaneasca si sa iti faci repede abonamentul, sa primesti Chromecast-ul si sa dai repede cancel la subscriptie dupa ce te-ai vazut cu sacii in caruta.

Chromecast with Google TV este o jucarie interesanta care aduce cu sine interfata dezvoltata de catre gigantul tech. Gadget-ul iti reorganizeaza toate serviciile de streaming la care esti abonat, si ti le prezinta intr-o maniera mult mai accesibila. Iti poti gestiona mult mai usor continutul preferat, iar search-ul este cu mult imbunatatit, astfel incat sa iti fie oferite rezultatele cele mai relevante, si nu doar de pe un singur serviciu, ci de pe toate cele care includ termenul cautat.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button