CommunityMORETECHTech&IT

YouTube testează un mod incognito pentru aplicația sa

Modul „Incognito” din browsere este o caracteristică bine cunoscută de ceva timp și este extrem de util, mai ales dacă vă conectați la contul vostru când utilizați computerul altcuiva. Acum, YouTube testează aceeași caracteristică în aplicația sa pentru Android.

YouTube are deja o funcție care împiedică aplicația să înregistreze istoricul de vizionare și de căutare, pe care o puteți găsi în meniul Setări -> Istoric și confidențialitate. Noul mod incognito însă ar trebui să fie mai ușor de accesat prin simpla atingere a imaginii contului vostru în colțul din dreapta sus, unde va fi disponibil un comutator „Turn on Incognito”; nu va mai fi nevoie să săpați prin meniul de setări.

Când este activată, aplicația nu va înregistra sesiunea voastră curentă, iar lista de canale la care sunteți abonați va fi ascunsă. Familiara pictogramă incognito va fi vizibilă în colțul din dreapta sus indicând faptul că navigați YouTube anonim.

În acest moment, caracteristica este încă în perioada de testare, astfel încât nu toate dispozitivele au acces la această funcție, dar cel mai probabil va fi disponibil publicului larg cât mai curând posibil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button