MORE

Youtube tare vrea să devină o televiziune

Dacă sunteți la curent cu dezastrele internaționale, probabil știți cum o duce Youtube în ultima vreme. Serviciul a reușit în ultimele luni să devină o văgăună abandonată în ceea ce privește profitul, un număr mare de companii refuzând să mai publice reclame aici.

Asta a dus la probleme financiare pentru cei care crează conținut zi de zi pe Youtube și se bazează pe venitul generat de reclame. Ce face Google pentru a remedia situația? Ce ar face orice corporație care a pierdut legătura cu motivul pentru care serviciul acesta de devenit popular în primul rând, anunță că va cheltui câteva milioane de dolari pentru a da câtorva milionari propriile emisiuni pe Youtube, ce vor fi susținute prin reclame. Care reclame? Probabil cele care apăreau la OTV, în acest ritm.

Youtube plănuiește să investească sute de milioane de dolari pe parcursul următorului an pentru a produce 40 de serii noi, dar nu toate vor fi exclusive pentru serviciul Youtube Red. Vor fi lucruri precum o emisiune găzduită de actorul Kevin Hart cu un accent pe fitness, emisiuni găzduite de muzicieni precum Katy Perry despre viața din spatele scenei și numeroase alte lucruri care n-au prea multă relevanță pentru cine locuiește în afara SUA. Doar că aceste emisiuni chiar pot fi văzute în Europa și restul lumii.

Și de ce nu au făcut aceste vedete până acum ceva similar pe Youtube? Fiindcă până acum nu arunca Google cu milioane de dolari în ei, desigur.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button