MORE

Youtube se apuca de televiziune

Dupa YouTube RED, popularul site de video hosting planuieste sa se extinda in moduri noi si interesante, prin YouTube Unplugged.

Ce ar fi acesta oare? Un mod de-a vedea clipuri pe Youtube fara o conexiune la internet? Nu, pentru ca asta ar fi ridicol, impractic si probabil ar insemna sa iti fie livrate DVD-uri cu clipuri in fiecare luna, de parca ar fi 1900 toamna. In schimb, Youtube Unplugged ar fi modul prin care Youtube ar colabora cu marile retele de televiziune americane, cele acum aflate pe moarte, pentru a livra direct continutul lor.

In efect, Youtube ar deveni o „companie de cablu”, transmitand in direct canale de televiziune pe langa clipurile traditionale cu pisici. Serviciul acesta nu va fi gratuit, dupa cum va puteti imagina. In acest moment Youtube ar incerca sa faca mai multe pachete de canale disponibile la preturi care ar trebui sa fie mai mici de 35 de dolari, dar nu cu mult. Pretul va fi oarecum ridicat fiindca acele canale de televiziune aflate pe moarte tind sa ceara o mana, un picior si sufletul primului nascut pentru astfel de afaceri.

Probabil va intrebati, cine este suficient de intreg la minte cat sa plateasca pana si 30 de dolari pentru cateva canale americane a caror continut interesant oricum ajunge pe Netflix sau in alte locuri intunecate ale internetului. Nu am un raspuns pentru voi, dar probabil Youtube are, pentru ca altfel proiectul ar parea cam extrem de impractic. Pare si genul de proiect care pentru primii ani nici macar nu va fi disponibil in Europa.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button