MORE

Youtube Red va primi filme si seriale

Youtube Red va deveni ceva mai interesant de anul viitor, pentru ca nu va mai include doar banale emisiuni facute de youtuberi, clipuri cu pisici si muzica, ci lucruri mult, mult mai interesante.

Conform unor zvonuri incepute de Wall Street Journal, Youtube se afla acum in mijlocul unor negocieri importante cu studiouri de la Hollywood si canale de televiziune in vederea publicarii de filme si seriale.

Intentia celor de la Youtube este sa concureze cu servicii precum Netflix si Hulu, dar cu un avantaj aditional fata de acestea, reprezentat de momentul in care filmele si serialele sunt publicate. Youtube Red ar urma sa ofere seriale si filme in acelasi timp cu aparitia lor la cinematograf sau la televizor.

Sau cel putin asta ar dori cei de la Youtube. Fiind cea mai mare retea de video sharing din lume si in proprietate… paralela cu Google, sub Alphabet, ar putea avea suficienta putere de negocere incat sa isi indeplineasca obiectivul, dar poate nu tocmai pentru cele mai recente blockbustere.

Youtube inca nu a emis un anunt oficial despre planurile sale, dar cand se va intampla, cei care platesc taxa lunara pentru serviciul Red cu siguranta se vor bucura, pentru ca exista o limita la cat de multe filmulete cu pisici fara reclame poti vedea pe parcursul unei zile pana cand te plictisesti.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button