Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

YouTube Red anuntat in mod oficial

/
/
/

Serviciul cu taxa lunara mult asteptat al lui YouTube se apropie, si are un nume oficial, YouTube Red.

Numele probabil va duce cu gandul la un lucru, si am dubii ca este CD Projekt RED. Dar indiferent cum s-ar numi, acest serviciu va costa 10 dolari pe luna, si va permite sa indepartati toate reclamele de pe YouTube.  Desigur, daca preferati sa vedeti reclame mai departe, inca mai puteti sa va uitati la YouTube fara sa platiti o taxa.

Dar daca optati pentru serviciul YouTube Red, indiferent ca folositi aplicatia mobila, cea pentru TV, sau daca va uitati la YouTube pe PC, nu veti mai vedea nici un fel de reclama. Nu numai asta, dar au fost confirmate si speculatiile anterioare despre muzica. YouTube Music face parte din aceasta oferta. Taxa de 10 dolari va ofer acces si la biblioteca de muzica a serviciului, plus tot ce mai este disponibil pe Google Play Music.

Intr-un efort de a face aceasta promotie mai atractiva, YouTube anunta ca pe langa clipurile cu pisici cazand din pat, care aduna miliarde de vizualizari pe zi, veti mai putea urmari emisiuni noi facute special pentru cei care au platit taxa de YouTube Red.

De anul viitor vor fi realizate o varietate de emisiuni care vor avea in rolul principal diverse vedete de pe YouTube, si care pe hartie suna doar partial de parca ar fi o anti-reclama pentru acest serviciu.

YouTube Red va fi disponibil in SUA, incepand cu 28 octombrie, urmand sa fie lansat pe parcurs si in restul lumii. Nu e graba, putem astepta, putem astepta chiar foarte mult.

[Engadget]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar