MORE

Youtube primeste suport pentru video 360 de grade

Youtube pare sa se increada in viitorul castilor cu realitate virtuala din moment ce Google a adaugat recent suport pentru acestea sub forma capabilitatilor video 360 de grade. Sau nu. Adica nu trebuie neaparat sa creada. Youtube a „achiesat” de obicei repejor la tot ceea ce se putea dovedi de interes intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat: video 3D, video 4K etc. Si acum video 360.

La asta se adauga si faptul ca exista deja in proiect mai mult sau mai putin finalizat, crowdfunded sau in house (apartinand diverselor companii) cateva camere video cu capabilitati de filmare 360. Google anunta si disponibilitatea aplicatiilor aferente intai pentru Android, urmand ca ulterior sa apara si pe iOS.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button