Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Youtube primește suport pentru HDR

/
/
/

Din moment ce televizoarele și monitoarele vor domina piața în următorii ani, a venit timpul ca Youtube să adopte acest nou standard. La urma urmei, a făcut același lucru cu 4K de ani de zile, iar prețul unui monitor 4K tot este cât cel al unei mașini.

Primele mostre din Youtube în HDR sunt acum disponibile, dar dacă nu aveți un monitor sau televizor, plus o placă video care suportă astfel de conținut, nu prea veți observa cine știe ce diferență față de un clip normal.

Cu puțin noroc, asta va însemna ca Youtube urmează să efectueze și ceva modificări la codecul său. Nu de alta, dar 4K normal deja avea probleme grave cu redarea detaliului în mișcare. Acum că este adăugat și HDR, care extinde spațiul de culoare, probabil se vor pierde și mai multe informații la comprimare.

Important este că Youtube suportă acum acest nou standard și peste ani de zile vă veți uita la clipurile vechi de pe serviciu, întrebându-vă cum ați suportat vreodată imaginile fără HDR.

[Youtube]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar