MORE

Youtube planuieste sa adauge capabilitati de…crowdfunding?

Cateva modificari ar putea fi pe cale sa „intre in vigoare” pentru YouTube, si probabil, una dintre cele mai interesante caracteristici ale viitorului update va fi o modalitate prin care creatorii de clipuri ar strange bani pentru implementarea diverselor proiecte de la fanii lor, direct de pe Youtube.

Oameni care fac bani din YouTube au acum la dispozitie doua variante: publicitate, care necesita o „afiliere” la YouTube pentru distribuirea reclamelor ce vin prin Google, si prin finantarea lor directa de catre „suporterii” muncii lor sau de catre cei care vor sa isi distribuie reclama direct prin ei. Fie ca este vorba despre Kickstarter, Indiegogo sau doar despre un link de donatie prin PayPal, ce are video de prezentare pe Youtube, necesita parasirea platformei si directionarea userilor catre una dintre aceste solutii, in vederea finantarii.

Decizia implementarii unor capabilitatii de crowdfunding pe Youtube a fost anuntata intr-un clip, dar se pare ca nu este definitiva, de aceea nici nu exista inca detalii.

Probabil ca pentru utilizatorii fideli ai YouTube-ului care sunt totodata si creatori de continut, vor gasi utila viitoarea optiune de crowdfunding, pentru a-si administra canalele de YouTube intr-un mod mai productiv.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button