MORE

Youtube permite live-streaming in VR

De acum inainte puteti sa folositi Youtube pentru a participa la concerte, meciuri si tot soiul de alte evenimente, de parca at fi acolo, in VR!

Youtube permite acum live-streaming pe 360 de grade, clipurile video fiind redate atat in 2D traditional, cu abilitatea de-a misca dupa bunul plac obiectivul camerei, cat si in 3D.

Cei care nu dispun de un dispozitiv pentru realitate virtuala tot pot beneficia de efectul 3D prin folosirea unor ochelari colorati Rosu/Cyan, dupa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

Primul eveniment care va fi transmis in VR este festivalul de muzica Coachella care se va desfasura in acest week-end. Dincolo de asta, cine stie, poate ca Youtube va capata drepturi de transmisie in direct a curselor de Formula 1, ceva ce pare extrem de improbabil, dar ar fi bine daca functia aceasta chiar ar fi utila la ceva.

Daca vreti sa faceti si voi live-stream-uri pe 360 de grade, veti avea nevoie de o camera capabila sa inregistreze in acest format, la rezolutii foarte mari (cam 4K si ceva) si suficienta latime de banda cat sa faceti upload constant.

Va fi interesant sa vedem cum functioneaza functia in jocuri.

[ArsTechnica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button