Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Youtube permite in sfarsit functia de repetare

/
/
/

Dupa mii de ani de asteptare si zeci de site-uri create cu un singur scop, care pot fi accesate adaugand „repeat” pe undeva prin URL-ul existent, Youtube a adaugat in sfarsit o functie de repetare a clipurilor video.

Da, dupa toate acele clipuri cu 10 ore de „They’re taking the hobbits to Isengard” acum este suficient un clip de 5 secunde si functia de Loop, care este acum disponibila pe Youtube.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a o accesa este sa dati click dreapta pe un clip video si sa bifati optiunea de Loop. Apoi, cand clipul curent se va termina, o va lua de la capat fara nevoia de a mai da refresh la pagina, cum faceau de obicei majoritatea site-urilor cu solutii similare.

Astfel, acum veti putea sa puneti acea melodie noua pe care o indragiti intr-un loop infinit pe Youtube si sa o ascultati pana cand este complet ruinata si o urati cu desavarsire.

[The Next Web]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar