MORE

Surpriza – YouTube pentru iOS functioneaza acum cu Google Cardboard

Google Cardboard este pe piata de mai bine de 22 de luni in momentul redactarii acestui articol. Din pacate, dispozitivul de carton a fost oarecum exclusiv utilizatorilor de Android pana recent, aplicatia YouTube de iOS fiind scutita pana recent de suport pentru Google Cardboard.

Se pare ca incepand de astazi poti sa folosesti un telefon Apple pentru a incerca realitatea virtuala pe telefon, aplicatia de YouTube fiind actualizata recent pentru a include si suport pentru Google Cardboard. 

Este o veste buna pentru utilizatori de iPhone – acestia avand pana in trecut doar vedere in 360 de grade – acum existand si acest beneficiu, oferind posesorilor de telefoane Apple o optiune mai putin costisitoare de realitate virtuala.

Din fericire pentru acestia, noile telefoane Apple se potrivesc de minune in Google Cardboard, fara sa fie nevoie de o editie speciala. Pe langa asta, exista deja cateva optiuni low-cost, din plastic, care deja au anticipat implementarea VR-ului pe aplicatia YouTube de iOS. Important este sa stii pe ce site-uri chinezesti sa cauti o astfel de casca!

[App Store]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button