Gaming

Youtube pe Android te lasa sa vezi vertical in full screen clipurile!

Clipurile de pe internet sunt ceva cu care ne întâlnim în fiecare zi. Fie că ne place să urmărim momente amuzante, videoclipuri cu pisici, documentare, filme sau clipuri interactive, ajungem de obicei să le vedem pe site-urile mari, cum ar fi Youtube, Vimeo sau LiveLeak. Ei bine, acum Youtube pe Android te lasa sa vezi vertical in full screen clipurile!

Acestea pot fi urmărite acasă, pe laptop, pe PC, pe tabletă, și nu în ultimul rând, pe telefon. Uite că ajungem și la miezul acestei stiri, si anume noul update al aplicației Youtube pentru Android. De multe ori ne confruntăm cu situatii in care se filmează din neatenție, din neștiință, sau de-a dreptul intentionat in plan vertical. Atât pe Snapchat sau Vine, dar și pe alte aplicații, conținutul vertical pare să domine, fiind de multe ori preluat și reuploadat în diferite locuri, de la sursă.vertical full screen

Dar Youtube vine și ne salvează… Cel puțin din punct de vedere estetic. Noua versiune a aplicației permite rularea videoclipurilor pe verticală! Pe smartphone-uri, nu va mai fi nevoie să ne luptăm cu problema clipurilor verticale, ce erau până acum puțin timp îngrămădite într-un aspect… de tablou.

Momentan nu se știe când aplicația va primi update-ul mentionat, însă această funcție a fost descoperită de curând, de către AndroidPolice în versiunea 10.28 a player-ului video Youtube pentru Android.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button