Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Youtube nu mai are suport pentru webcam

/
/
/

Youtube are de foarte multi ani optiunea de-a folosi direct un webcam pentru a realiza un clip video. Fara vreun program de editare, fara inregistrare locala, direct cu un webcam atasat la un PC poti transmite in direct sau poti realiza un clip video. Aparent, nu multi dintre voi ati folosit aceasta optiune, pentru ca se va renunta la ea.

Serviciul anunta ca in ziua de 16 ianuarie va fi retrasa functia de inregistrare direct cu un webcam, atat pentru ca nu o mai foloseste nimeni, cat si pentru ca tehnologia pe care era bazata aceasta functie nu mai este suportata de varianta curenta a lui Youtube. Ce exact inseamna asta? Probabil ceva legat de reclame, Content ID si in general lucruri care nu ar fi afectat in mod negativ utilizatorul.

Pentru cei care nu pot trai fara aceasta functie, Youtube recomanda folosirea diverselor aplicatii care permit utilizarea unui webcam de ani de zile, fara nici un fel cost sau de efort.

[Google]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar